Vanaf zaterdag is Blankenberge een hippe horecazaak rijker: Brasserie Charlie’s opent rechtover het station

Vanaf aanstaande zaterdag opent met Brasserie Charlie’s een nieuwe hotspot rechtover het treinstation van Blankenberge. Het wordt zonder meer een smakelijk topadres waar je terecht kan voor de echte Belgische klassiekers.

Denk aan gegrilde tonijn, scampi’s, de onovertroffen Charlie’s Burger (enkel of dubbel, nu al een hit), een Tomahawk voor twee personen met aardappel in de schil en saus naar keuze, de Fish & Chips Charlie’s of de Charlie’s Ribs. Voor de zoetebekken wordt het zalig kiezen uit bijv. cheesecake, dame-blanche of appeltaart met vanille-ijs en slagroom.

Over ijsjes gesproken, ijsjes in vele kleuren en smaken kunnen ter plekke afgehaald worden. Ook voor jonge magen zijn er steeds een vijftal voedzame gerechten aanwezig. Alles wordt ‘home made’ in eigen huis bereid. Vanop het zonnig terras voor de brasserie kan je de vele passanten op het plein en het station vanop een bevoorrechte positie gadeslaan.

Met een koffie of iets lekkers binnen handbereik. De twee zaakvoerders, Dylan Vandermynsbrugge en Charles de Nobrega, hebben trouwens tonnen horeca-ervaring want ook in Knokke-Heist hebben ze twee restaurants op de Zeedijk. Brasserie Charlie’s is 7 dagen op 7 doorlopend open van ’s morgens 10 uur tot ’s avonds 22 uur. Ook take-away mogelijk, na reservatie. Ga dat ontdekken, ga dat proeven….

Lees het artikel via Het Nieuws Van West-Vlaanderen