ons team

Maak kennis met ons enthousiast team

hippe sfeervolle brasserie

Brasserie Charlie's

Sinds de zomer van 2022 zijn we geopend vlak tegenover het bekende station van Blankenberge.

Brasserie Charlie’s verwijst met een schalkse knipoog naar de zaakvoerder Charles. Van bij de start bleek onze laagdrempelige maar verfijnde Frans-Belgische keuken een voltreffer: Bij Charlie’s ervaar je nog de positieve keuzestress. Hier wordt niet teruggeplooid naar een beperkte kaart want het is volop kiezen en smullen van Frans en Belgische brasserieklassiekers.

Denk aan gegrilde tonijn, scampi’s, de onovertroffen Charlie’s Burger (enkel of dubbel, nu al een hit), een Tomahawk voor twee personen met aardappel in de schil en saus naar keuze, de Fish & Chips Charlie’s of de Charlie’s Ribs. Voor de zoetebekken wordt het zalig kiezen uit bijv. cheesecake, dame-blanche of appeltaart met vanille-ijs en slagroom. 

zaakvoerder

Brasserie Charlie's

Our Family​

” Mijn grootvader, mijn vader, mijn broer maakten deel uit van de horecasector. Ik nam zelf het familierestaurant in Brussel over dat ik bijna 20 jaar leidde. Vandaag ga ik met plezier een nieuwe uitdaging aan als zaakvoerder van Charlie’s,  de brasserie die mijn zoon Dylan uitbaat en waar ik U graag zal verwelkomen. “

Michaël van der Mynsbrugge

manager

brasserie Charlie's

“Door mijn passie voor de horeca heb ik afscheid genomen van mijn baan in de drukkerij. Hierdoor ben ik terecht gekomen in onze gezellige Brasserie Charlie’s. Hier voel ik mij ontzettend fijn om de nieuwe en vaste gezichten uit de streek dagelijks te verwelkomen.

De klant staat voor mij centraal en mag maximaal maar vijf minuten wachten tot het drankje op tafel geserveerd wordt”

Ceres Bonny

in de keuken

de keukenbrigade

Deze keuken toppers vormen samen met de toppers in de bediening het kloppende hart van ons bedrijf!

Zij maken gebruik van de beste ingrediënten en met hun jarenlange ervaring bezorgen zij onze gasten ongekende smaaksensaties.

op de vloer

Het zaalteam

In een ketting is elke schakel belangrijk en zonder een goede bediening geen geslaagd restaurantbezoek. Daarom doen we beroep op ervaren zaalmedewerkers die precies weten wat een goed onthaal en een efficiënte en snelle bediening inhoudt.

Resultaat: zorgeloos, comfortabel en sfeervol tafelen. Pas dan zijn we tevreden. Daar staat Brasserie Charlie’s voor.