Blankenberge krijgt er een nieuwe horecazaak bij: Brasserie Charlie’s opent op 8 juli zijn deuren – “We zijn momenteel op zoek naar naamgenoten”

Blankenberge krijgt er deze zomer een nieuwe horecazaak bij. Charles de Nobrega en Dylan Vandermynsbrugge openen volgende maand hun restaurant “Charlie’s” op het Koning Leopold III plein, vlak tegenover het station. 

De zaakvoerders zijn geen onbekenden in horecamiddens want ze namen eerder in Knokke-Heist restaurant Sable Blanc langs de Zeedijk over, terwijl Vandermynsbrugghe ook eigenaar is van Coupe de Nice, gelegen in de Parkstraat in Heist. “We hebben deze opportuniteit gekregen van onze drankenhandelaar HLS, die het pand in Blankenberge in beheer heeft.  Ik ben een econoom van opleiding terwijl mijn medevennoot uit een echte horecafamilie komt, dus willen we nu samen nog uitbreiden.”

De Nobrega gelooft heel sterk in de locatie van zijn nieuwe zaak die op 8 juli de deuren zal openen. “We liggen recht tegenover de moderne stationsomgeving waar ook een groot hotel, een parkeergarage en tramhaltes gesitueerd zijn. Dat is natuurlijk zeer strategisch, want er is hier bijzonder veel passage”, licht hij toe.  Als extra troef vermeldt hij dat er de hele dag door zon zal zijn op het terras van Charlie’s.  

Op de menukaart van de nieuwe brasserie zal je enkele Belgische klassiekers vinden zoals vol-au-vent, entrecote, mosselen, kabeljauw en bouillabaisse aangevuld met een viertal salades. de Nobrega: “We gaan hier bewust voor een compacte kaart. We willen inzetten op een goede prijs-kwaliteitverhouding en een snelle service. Als mensen nog lekker willen eten voordat ze de trein nemen, dan zijn ze bij ons op het juiste adres. We zullen trouwens ook meeneemkoffie aanbieden.” 

Charles de Nobrega en Dylan Vandermynsbrugge (rechts) openen op 8 juli Brasserie Charlie’s in Blankenberge. Als marketingstunt lanceert het tweetal een oproep aan iedereen die als voornaam Charlie of een variant daarvan heeft. © RV

Lees het artikel via HLN.be hier